Opšta medicina

Posebnu pažnju poklanjamo ranom otkrivanju bolesti uzimajući u obzir biološke, psihološke i sociološke faktore i navike koji utiču na zdravlje svakog pacijenta. U tom cilju organizujemo redovne sistematske preglede za Vas i Vašu porodicu uz brojne savete kako da negujete Vaše zdravlje i sprečite nastanak bolesti.

 

Naš cilj je da sačuvamo i unapredimo Vaše zdravlje

 

Predmet interesovanja opšte medicine je opšte zdravlje i blagostanje čoveka. Smatramo da danas živimo u velikom blagostanju jer našu svakodnevicu olakšavaju mnogi tehnički aparati, brza transportna i komunikaciona sredstva i gotove namirnice svih vrsta. Ipak sve više ljudi plaća cenu za takav ubrzan i stresan način života, nezdravu ishranu i nedovoljno odmora.  Od nejasnih smetnji, hroničnog umora pa sve do pojave ozbiljnih zdravstvenih problema, suočeni smo sa kompleksnom problematikom očuvanja zdravlja. O tome nam svedoči sve češća pojava hipertenzije, dijabetesa, koronarne bolesti, gojaznosti, depresija i to u sve mlađoj populaciji.

Lekar opšte medicine brine o Vašem opštem zdravlju redovnim pregledima i prevencijom bolesti. Detaljnim pregledima, laboratorijskim analizama, vakcinacijom i savetima o higijeni života pružamo Vam sveobuhvatnu zdravstvenu zaštitu.