Posebne tehnike kineske medicine

TRETMAN VENTUZAMA

Tretman ventuzama je drevna tehnika kineske tradicionalne medicine. Ovom jednostavnom, bezbolnom i efikasnom metodom aktiviramo i pokrećemo cirkulaciju tečnosti, krvi i vitalne energije u čitavom organizmu. Na taj način jačamo funkcije svih organa, poboljšavamo opšte stanje organizma i vršimo detoksikaciju.

Ukoliko želite da se oslobodite bola u leđima, neprijatne napetosti u mišićima, otoka, ukočenosti, da eliminišete toksine i poboljšate Vaš metabolizam i imunitet, terapija ventuzama je pravi izbor.

Ventuze su neizostavni deo našeg kozmetološkog programa u eliminaciji celulita upravo zbog svog snažnog efekta na cirkulaciju tečnosti.

Ventuzama protiv bola, toksina i celulita!

 

 

TRETMAN GVAŠOM

Tretman gvašom je posebna vrsta kineske masaže instrumentom u vidu pločice od žada ili drugog materijala. Prelazeći gvašom duž meridijana i akupunkturnih tačaka uglavnom na leđima, vratu i glavi utičemo na krv i vezivno tkivo, i tako podstičemo mikrocirkulaciju i metabolizam lokalnog tkiva, ali i udaljenih organa.

Gvašom izbacujemo toksine iz Vašeg organizma, jačamo imunitet i sprečavamo nastanak bolesti, oslobađamo Vas bola u mišićima, stresa i bilo koje vrste blokade.

Masaža lica gvašom daje sjaj, lepotu i mladalački izgled Vašem licu i zato je osnova naših kozmetoloških programa.

MOKSIBUSTIJA

Moksibustija je pomoćna tehnika kineske tradicionalne medicine pomoću koje zagrevamo određene akupunkturne tačke ili zone Vašeg tela štapićima od sušenog divljeg pelina. Često je primenjujemo u kombinaciji sa akupunkturom i odlična je dopunska terapija kod bolova u zglobovima, išijalgije, bolova u stomaku, proliva...

 

Štapićima mokse podižemo opštu energiju Vašeg organizma, a zagrevanjem jedne važne akupunkturne tačke tokom samo 10 dana jačamo Vaš imunitet tako da  možete spremno dočekati zimu.